Henry Dunantlaan 66 te Boekelo

Henry Dunantlaan 66 te Boekelo

Vraagprijs € 445.000,-- kk

Bouwjaar
1969
Woonoppervlakte ±
98 m2
Perceeloppervlakte
340 m2
Inhoud ±
419 m3
Kamers
3
Slaapkamers
2
Energielabel
E 
Ligging
Aan rustige weg

Algemeen

Aan rustig hofje in "Het Teesinkbos" in Boekelo, op perceel van 340 m² gesitueerde bungalow met carport, diverse bergingen en onderhoudsarme, aan bos grenzende tuin.

De woningen (in totaal circa 70) in deze wijk werden in de jaren '60 ontworpen door de bekende Enschedese architect Nico Zantinge, die zich bij zijn ontwerpen liet inspireren door de Deense architect Jørn Utzon.
Kenmerken van de typische bouwstijl van Zantinge zijn de gele bakstenen, gebogen Romeinse dakpannen en een binnentuin met veel privacy.

De patio is in dit specifieke geval geen patio in de letterlijke zin van het woord ("ommuurde tuin" of "binnenplaats") integendeel, aan de achterzijde heeft u vanuit de woonkamer en - de op het oosten gesitueerde tuin een "groen" uitzicht over een bos (privé-eigendom).

De huidige eigenaren hebben na de aankoop in 2007 de woning op diverse onderdelen aangepast. O.a. sanitair, keuken, houten berging, CV-ketel, gevels gereinigd, voegwerk gerepareerd, gevels geïmpregneerd en v.v. extra ventilatie (zgn. "Schrijversysteem".

Reageer op dit pand| Bel ons 053-4282444 | Deel dit object : facebooktwitter

Copyright 2016 Makelaardij Meerman