Wissinksdijk 84 te Enschede - Usselo

Wissinksdijk 84 te Enschede - Usselo

Vraagprijs € 795.000,-- kk

Bouwjaar
2000
Woonoppervlakte ±
213 m2
Perceeloppervlakte
580 m2
Inhoud ±
882 m3
Kamers
4
Slaapkamers
3
Energielabel
B 
Ligging
In woonwijk aan rustige weg

Algemeen

In het mooie Usselo, landelijk aan autoluw hofje, op royaal perceel gesitueerde, volumineuze vrijstaande villa met inpandige garage, carport en fraai aangelegde tuin met zwem-jacuzzi en overkapping.

Dit prachtige woonhuis werd omstreeks 2000 onder architectuur gebouwd. In 2013 is o.a. een bijzonder fraaie "wellness-oase" gerealiseerd in de vorm van een riante (± 30 m²) badkamer met o.a. een  luxe sauna. In de tuin is naast de royale zwem-jacuzzi een overkapping met buitenkeuken gebouwd, waardoor u van het vroege voorjaar tot in het late najaar van het buitenleven kunt genieten.

Het hofje is aan de rand van Usselo - een klein dorp ten westen van Enschede - gesitueerd. Hiervandaan loopt of fietst u zo het Twentse coulisselandschap in. Tegelijkertijd zijn de afstanden tot Enschede, Hengelo en Haaksbergen kort. De vernieuwde, gezellige en autoluwe dorpskern van Usselo en de plaatselijke basisschool bevinden zich op fietsafstand. Dit geldt ook voor de winkelvoorzieningen en recreatiegebied "Het Rutbeek". De afstand tot de oprit van de A-35 en de N-18 bedraagt circa 8 autominuten.

Reageer op dit pand|Download de brochure| Bel ons 053-4282444 | Deel dit object : facebooktwitter

Copyright 2016 Makelaardij Meerman