Weisinkhoekweg 46 te Boekelo

Weisinkhoekweg 46 te Boekelo

Vraagprijs € 325.000,-- kk

Bouwjaar
1935
Woonoppervlakte ±
117 m2
Perceeloppervlakte
360 m2
Inhoud ±
412 m3
Kamers
5
Slaapkamers
4
Energielabel
D 
Ligging
Aan rustige weg

Algemeen

Aan rustige straat aan de rand van het buitengebied van Boekelo, in bosrijke omgeving, op perceel van 360 m² gesitueerde, karakteristieke 2-onder-1-kap-erker-woning met zo goed als nieuwe veranda meer dan royale berging en - als meest in het oog springende bijzondere eigenschap - een ruime slaapkamer op de begane grond.

Boekelo:
Wie Boekelo zegt denkt meteen aan zout. Iets waar Boekelo al meer dan 100 jaar bekend om staat. Maar met alleen "zout" doen we Boekelo te kort. Wat te denken van bijvoorbeeld de wereldberoemde "Military" die jaarlijks in Boekelo en het aangrenzende Usselo wordt verreden of de gezellige dorpskern met een redelijk gevarieerd winkelaanbod en een paar terrasjes. Boekelo beschikt over twee basisscholen. Daarnaast is er iedere vrijdagochtend een markt. Aan de rand van Boekelo bevindt zich een 18-holes short-golf-baan (par 54) en een 9-holes-golf-baan (par 29). Ook kent Boekelo een bloeiend verenigingsleven.
De liefhebbers van rust komen in Boekelo aan hun trekken. Het fraaie buitengebied met zijn diverse wandel-, fiets- en andere recreatiemogelijkheden bevindt zich overal in Boekelo op enkele minuten afstand.

Reageer op dit pand|Download de brochure| Bel ons 053-4282444 | Deel dit object : facebooktwitter

Copyright 2016 Makelaardij Meerman