Weleweg bouwnummer 3

Weleweg bouwnummer 3

Koopsom € 572.000,-- kk

Bouwjaar
2020
Perceeloppervlakte
583 m2
Kamers
4
Slaapkamers
3
Ligging
In bosrijke omgeving

Algemeen

Nog te bouwen vrijstaand woonhuis met aangebouwde berging, op perceel van ± 583 m² (optioneel nog ± 128 m² bij te kopen van de gemeente Enschede) aan de rand van het gezellige dorp Boekelo.

Bouwbedrijf Steggink realiseert op deze aansprekende locatie een 3-tal vrijstaande woningen (1 reeds verkocht) die, in de meerwerksfeer, nog op verschillende  onderdelen kunnen worden aangepast en/of uitgebreid. Hierbij moet u denken aan slapen en baden op de begane grond, carport, veranda etc.. Indien het huidige ontwerp u niet aan mocht spreken is zelfs een compleet ander woningtype bespreekbaar.

De nu aangeboden basiswoning beschikt op de begane grond o.a. over een verrassende entree, toilet met wandcloset en fonteintje, doorgang naar riante berging, L-vormige woonkamer en een open woonkeuken (prijs is exclusief keukeninrichting)

Op de verdieping bevindt zich een ruime overloop, separaat toilet, drie slaapkamers (de grootste met inloopkast) en een badkamer met douche en wastafel.

De genoemde prijs bestaat uit twee componenten, te weten grond en aanneemsom. De grond koopt u rechtstreeks van de particuliere eigenaar (klein deel van de gemeente Enschede). Dit gedeelte is "kosten koper" oftewel de overdrachtsbelasting (6%), notariskosten en kadastraal recht zijn voor rekening van koper. De aanneemsom is (uiteraard) inclusief BTW. Projectnotaris is Notariskantoor Lenderink in Haaksbergen

Meer gedetailleerde informatie zal binnenkort beschikbaar zijn.

Reageer op dit pand| Bel ons 053-4282444 | Deel dit object : facebooktwitter

Copyright 2016 Makelaardij Meerman