Oude Deldenerweg 219 te Boekelo

Oude Deldenerweg 219 te Boekelo

Vraagprijs € 595.000,-- kk

Bouwjaar
1931
Woonoppervlakte ±
285 m2
Perceeloppervlakte
2855 m2
Inhoud ±
985 m3
Kamers
8
Slaapkamers
5
Energielabel
Voorlopig G 
Ligging
Buiten bebouwde kom

Algemeen

Buitenaf, maar op fietsafstand van het gezellige dorp Boekelo met twee volwaardige basisscholen en op korte afstand van Enschede, Hengelo en Haaksbergen met een uitgebreid aanbod qua winkelvoorzieningen en diverse middelbare scholen en vervolgopleidingen zoals de "Universiteit Twente" en "Hogeschool Saxion". De oprit van de A-35. bevindt zich op circa 8 autominuten.

In het buitengebied van Boekelo, op royaal perceel van 2.855 m², is omstreeks 1931 deze karakteristieke vrijstaande villa in opdracht van de toenmalige “Koninklijke Nederlandse Zoutindustrie” gebouwd.
Deze villa met een royale besloten tuin met deels overdekte veranda, twee garages, fietsenschuur, prima zonligging en ruimte voor meerdere terrassen, biedt optimale privacy. Door de jaren heen hebben er een aantal verbouwingen en uitbreidingen plaatsgevonden. Verrassend is de binnenruimte met onder andere een meer dan royaal te noemen L-vormige woonkamer van 65 m² met fraaie open haard en schuifpui naar het terras, vijf in oppervlakte variërende slaapkamers en twee badkamers. Kortom een familiehuis met sfeer.

Reageer op dit pand| Bel ons 053-4282444 | Deel dit object : facebooktwitter

Copyright 2016 Makelaardij Meerman