De Posten 581 te Enschede

De Posten 581 te Enschede

Vraagprijs € 265.000,-- kk

Bouwjaar
2003
Woonoppervlakte ±
92 m2
Perceeloppervlakte
0 m2
Inhoud ±
313 m3
Kamers
3
Slaapkamers
2
Energielabel
A 
Ligging
In woonwijk

Algemeen

Royaal hoek-appartement op de begane grond in appartementencomplex "De Lorenborch" met eigen parkeerplaats in de kelder. De huidige 3-kamer indeling kan eenvoudig worden gewijzigd in een 4-kamer-variant.

"De Lorenborch" bevindt zich middenin de Wesselerbrink, op korte afstand van o.a. winkelcentrum, uitvalswegen openbaar vervoer en het Wesselerbrink- en Stroinkpark.
Eventueel kunnen via het naastgelegen verzorgingshuis "De Posten" diverse vormen van zorg, zoals bijvoorbeeld alarmerings- en maaltijdservice en zorg worden ingehuurd. Daarnaast kan worden deelgenomen aan diverse activiteiten. Verdere informatie op dit punt is te vinden op www.deposten.nl

De afgesloten entree (met videofooninstallatie) biedt toegang tot de centrale hal met brievenbustableau, via de achtergelegen open galerij is de gezamenlijk fietsenberging en de parkeergarage bereikbaar. De toegangsdeur naar het trappenhuis van de parkeergarage bevindt zich direct naast de voordeur van het appartement waardoor u niet ver met uw boodschappen hoeft te lopen.

Reageer op dit pand| Bel ons 053-4282444 | Deel dit object : facebooktwitter

Copyright 2016 Makelaardij Meerman