Bernard Roerinkstraat 26 te Boekelo

Bernard Roerinkstraat 26 te Boekelo

Vraagprijs € 250.000,-- kk

Bouwjaar
2017
Woonoppervlakte ±
71 m2
Perceeloppervlakte
125 m2
Inhoud ±
303 m3
Kamers
2
Slaapkamers
1
Energielabel
A 
Ligging
In woonwijk aan rustige weg

Algemeen

In nieuwstaat verkerende, onderhoudsarme patio-bungalow op perceel van 125 m² in uiterst kindvriendelijke omgeving op de "Bleekerij" in Boekelo.

Dit alles in het hart van het groene Boekelo, een prachtig dorp in de 3-hoek Enschede-Hengelo-Haaksbergen dat ooit landelijke bekendheid genoot vanwege de zoutwinning en -daarmee samenhangend - het voormalige natuur-zoutbad "Bad Boekelo" (de "zee op de heide"). Inmiddels geniet Boekelo vooral internationale bekendheid vanwege de Military die ieder jaar tienduizenden bezoekers trekt.
Typisch Twents zijn de sporen van een rijk industrieel verleden. In de kern van het dorp zorgde ooit de stoomblekerij - met o.a. een eigen spooremplacement, incl. station - voor grote bedrijvigheid. Op deze historische plek is in 2008 gestart met de bouw van woonwijk "De Bleekerij". Het bewijs dat historische industriële bebouwing prima samen kan gaan met nieuwbouw.

De bouw van "De Bleekerij" bevindt zich op dit moment in de afrondende fase en daarvan maakt deze - via ons aangeboden en in 2017 gebouwde - patio-bungalow ook deel uit. Van dit type zijn er in totaal 14 in deze wijk gebouwd. Deels met - en deels zonder dakopbouw.

Reageer op dit pand| Bel ons 053-4282444 | Deel dit object : facebooktwitter

Copyright 2016 Makelaardij Meerman