Nieuwbouwplan Parelmoervlinder te Enschede

Nieuwbouwplan Parelmoervlinder te Enschede

Koopsom € vanaf 345.000,-- von

Bouwjaar
2020
Woonoppervlakte ±
152 m2
Perceeloppervlakte
Kavels 422 m2 tot 504 m2
Ligging
In woonwijk aan rustige weg

Algemeen

TIEN ruime, robuuste nieuwbouwwoningen aan de Parelmoervlinder en vormt het laatste stukje nieuwbouw van de wijk de Eekmaat. Welk bouwnummer is jouw favoriet?

De architectuur van deze geschakelde vrijstaande woningen past perfect bij de huidige bouw in de wijk. De woningen zijn stoer en robuust maar hebben een vriendelijke, dorpse uitstraling door de variatie in metselwerk en de verschillende kleuren baksteen. De woningen zijn zeer energiezuinig en in de basis voorzien van zonnepanelen op het dak. Alle woningen hebben een stenen berging, een tuin op het westen en de entree aan de zijkant.

Nieuw wonen in een bestaande wijk
De Parelmoervlinder ligt in de Eekmaat; een nieuwbouwbuurt die in de loop der jaren is gebouwd. Deze tien stoere woningen vormen de afronding van de wijk. De buurt is gevarieerd en gezellig en heeft volop voorzieningen. Zo is er een gloednieuw winkelcentrum Eschmarke met een divers winkelaanbod waaronder een supermarkt, apotheek, cafetaria en kapper. In het multifunctionele wijkcentrum vind je onder andere kinderopvang en een basisschool. De woningen staan op ruime kavels, variërend in grootte van 422 m² tot en met 504 m². Door de plaatsing op de kavel heb je volop privacy.

De woningen zijn NU in verkoop! Via de website van Nieuw Wonen Twente en de knop 'Ik wil graag een optie! https://www.nieuwwonentwente.nl/inloggen/  kun je je inschrijven voor jouw favoriete bouwnummer. De inschrijvingstermijn sluit op dinsdag 3 maart 18:00 uur en daarna zal de toewijzing plaatsvinden.

Reageer op dit pand| Bel ons 053-4282444 | Deel dit object : facebooktwitter

Copyright 2016 Makelaardij Meerman