Alsteedseweg 54 A te Haaksbergen - Buurse

Alsteedseweg 54 A te Haaksbergen - Buurse

Vraagprijs € 1.250.000,-- kk

Bouwjaar
1967
Woonoppervlakte ±
320 m2
Perceeloppervlakte
8860 m2
Inhoud ±
1508 m3
Kamers
7
Slaapkamers
4
Energielabel
C 
Ligging
Buiten bebouwde kom

Algemeen

Dit unieke, tijdloze en architectonisch waardevolle landhuis werd - in de voor hem kenmerkende stijl - rond 1967 ontworpen door de bekende architect Nico Zantinge en is een parel in het omliggende Twentse landschap met diverse natuurgebieden in de directe nabijheid.  Het object bestaat uit een hoofdwoning met een inpandig appartement/senioren woning  welke gemakkelijk om te bouwen is tot een praktijk aan huis of B & B.

Het bijna één hectare grote perceel grenst direct aan Het natuurgebied “Het Witte Veen”, dat in beheer is bij Natuurmonumenten en wordt begraasd door Schotse hooglanders. Het Witte Veen is aangewezen als Natura 2000 gebied en wordt doorkruist door talrijke wandel-, fiets- en mountainbike routes.
Dat u deze landelijke omgeving kunt u ervaren, terwijl  de opritten van de A35 (NL) A en A31 (D) zich op slechts op 10 autominuten bevinden en het bruisende Enschedese  centrum op  slechts 15 autominuten,  is werkelijk een unicum.  Het object biedt talrijke mogelijkheden voor paardenliefhebbers, eigen  praktijk aan huis en/of B&B. Kortom de mogelijkheden zijn talrijk.

Het meest bijzondere aan het ontwerp van architect Zantinge is misschien wel, dat hij erin geslaagd is - door de rondom doorlopende raampartijen - een continue verbinding met de omliggende imposante natuur te realiseren. Met dit unieke landhuis heeft de architect harmonie tussen mens en natuur weten te realiseren. Oprecht een kroon op zijn werk!

Reageer op dit pand|Download de brochure| Bel ons 053-4282444 | Deel dit object : facebooktwitter

Copyright 2016 Makelaardij Meerman